חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חצילים עם ביצי חמינדוס ובצל ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חצילים עם ביצי חמינדוס ובצל ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים
6-4 בצלים ירוקים קצוצים
מלח גס
פלפל שחור טרי
1/3 כוס שמן זית עדין או חמניות או חצי חצי
4 ביצי חמינדוס מהחמין או כאלה שבושלו לילה על סף רתיחה בתוספת מים מלח פלפל וקליפת בצל (אפשר גם ביצים קשות רגילות)
פטרוזיליה קצוצה או פלפל ירוק חריף קצוץ דק
אופן ההכנה
1. קולים את החצילים על האש. מקלפים, מעבירים לקרש חיתוך וקוצצים. מעבירים לקערה. מוסיפים את הבצלים הקצוצים, שמן מלח ופלפל גרוס טרי.
2. כשמגישים מעבירים את תערובת החצילים לקערה רחבה או לצלחות הגשה אישיות. חותכים את הביצים החמות לקוביות ומפזרים על החצילים. זורים מלח גס ופלפל שחור גרוס, קצת עלי פטרוזיליה קצוצים ו/או פלפל ירוק חריף ומגישים מיד.
מגיש: קיבי
מקור: אתר להב
שתף את המתכון