הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים
6-4 בצלים ירוקים קצוצים
מלח גס
פלפל שחור טרי
1/3 כוס שמן זית עדין או חמניות או חצי חצי
4 ביצי חמינדוס מהחמין או כאלה שבושלו לילה על סף רתיחה בתוספת מים מלח פלפל וקליפת בצל (אפשר גם ביצים קשות רגילות)
פטרוזיליה קצוצה או פלפל ירוק חריף קצוץ דק
אופן ההכנה
1. קולים את החצילים על האש. מקלפים, מעבירים לקרש חיתוך וקוצצים. מעבירים לקערה. מוסיפים את הבצלים הקצוצים, שמן מלח ופלפל גרוס טרי.
2. כשמגישים מעבירים את תערובת החצילים לקערה רחבה או לצלחות הגשה אישיות. חותכים את הביצים החמות לקוביות ומפזרים על החצילים. זורים מלח גס ופלפל שחור גרוס, קצת עלי פטרוזיליה קצוצים ו/או פלפל ירוק חריף ומגישים מיד.
מגיש:
מקור: אתר להב
שתף את המתכון
