הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1 כוס קמח תופח
1 כוס אבקת שוקו
1 כוס שמן תירס
חצי כוס סוכר
חצי כוס קוקוס
חצי מיכל שמנת מתוקה
1 כף תמצית וניל
לציפוי:
חצי מיכל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
כלים:
תבנית שקעים למאפינס
אופן ההכנה
1. מכינים את העוגה: שמים את כל חומרי העוגה (מביצים עד תמצית וניל)במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים למחית אחידה. יוצקים לתוך תבנית השקעים ואופים במשך 20 דקות.
2. בינתיים מכינים את הציפוי: מביאים את חצי השמנת הנותרת אל סף רתיחה בסיר קטן. מכבים את האש ושוברים פנימה את השוקולד. כשהוא כמעט נמס לגמרי, בוחשים היטב. מצננים.
3. מורחים את המאפינס הקר בציפוי השוקולד.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
