הוראות הכנה
מרכיבים
לפרגיות:
פרגיות עוף שלמות
פפריקה
מלח
שמן
כורכום
כמון
פלפל
פירורי לחם זהובים
אטריות דקות,קצוצות וקטנות למרק
פטריות שלמות
התוספות תוספות:
תירס
צ'ילי מתוק (רגיל)
שקית אורז
אופן ההכנה
זהו תהליך ההכנה של פרגית אחת,נהגו לפי הוראות ההכנה לכל הפרגיות באותו הזמן!
פרסו את הפרגיות על משטח השיש ( או על צלחת )
פזרו מעל את הפפריקה, המלח, הכורכום, הכמון, הפלפל ופירורי הלחם הזהובים.
חתכו את האיטריות המרק הדקות לחתיכות קטנות, ועטפו בהן את הפרגיות . עטפו מסביב את פיסת הבשר עם הפטריות או פזרו אותם מתחת לפיסת הבשר ומעליה.
פזרו חצי שקית של אורז על הפרגית, מעל הפרגית ומתחתה , מרחו רוטב צ'ילי בשפע , הוסיפו את התירס מתחת ומעל!
אחרי שהכנתם את הפרגית , למזוג חצי בקבוק שמן לתוך סיר טיגון, לתת לשמן לרתוח כ 1-2 דקות ואז פרסו את הפרגית שעליה כל התוספות!
לטגן כ-30 דקות ואחר כך לכבות את האש!
בתאבון!
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
