חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שיפודי פרגיות מיוחדות בפפריקה מלוחות בתוספות על האש בבית!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פרגיות פפריקה מלוחות בתוספות על האש טעימות, משביעות וקלות להכנה! br brמעדן מלכים !
שיפודי פרגיות מיוחדות בפפריקה מלוחות בתוספות על האש בבית!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פרגיות פפריקה מלוחות בתוספות על האש טעימות, משביעות וקלות להכנה! br brמעדן מלכים !
הוראות הכנה
מרכיבים
לפרגיות:
פרגיות עוף שלמות
פפריקה
מלח
שמן
כורכום
כמון
פלפל
פירורי לחם זהובים
אטריות דקות,קצוצות וקטנות למרק
פטריות שלמות
התוספות תוספות:
תירס
צ'ילי מתוק (רגיל)
שקית אורז
אופן ההכנה
זהו תהליך ההכנה של פרגית אחת,נהגו לפי הוראות ההכנה לכל הפרגיות באותו הזמן!
פרסו את הפרגיות על משטח השיש ( או על צלחת )
פזרו מעל את הפפריקה, המלח, הכורכום, הכמון, הפלפל ופירורי הלחם הזהובים.
חתכו את האיטריות המרק הדקות לחתיכות קטנות, ועטפו בהן את הפרגיות . עטפו מסביב את פיסת הבשר עם הפטריות או פזרו אותם מתחת לפיסת הבשר ומעליה.
פזרו חצי שקית של אורז על הפרגית, מעל הפרגית ומתחתה , מרחו רוטב צ'ילי בשפע , הוסיפו את התירס מתחת ומעל!
אחרי שהכנתם את הפרגית , למזוג חצי בקבוק שמן לתוך סיר טיגון, לתת לשמן לרתוח כ 1-2 דקות ואז פרסו את הפרגית שעליה כל התוספות!
לטגן כ-30 דקות ואחר כך לכבות את האש!
בתאבון!
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון