חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי עוף בירקות חומץ בלסמי ויין לבן - לארוחת השבת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי עוף בירקות חומץ בלסמי ויין לבן - לארוחת השבת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5 כרעיים עוף טרי
שליש כוס חומץ בלסמי
שלושת רבעי כוס קמח
חצי כוס שמן זית
2 בצלים קצוצים דק
20 שני שום שלמות
5 עגבניות קצוצות דק
200 גרם זיתים שחורים
מלח
פלפל שחור גרוס
כפית סוכר
שלושת רבעי כוס יין לבן יבש
4 גבעולי טימין
4 גבעולי רוזמרין
פטרוזליה קצוצה [ 3 כפות ]
אופן ההכנה
בקערת ערבוב שמים את העוף ומורחים אותו בחומץ בלסמי ומשהים ל 3 שעות.
מקמחים את חלקי העוף.
בסיר מחממים את שמן הזית ומזהיבים את העוף בכל צדדיו.
מוצאים את העוף מוסיפים את הבצל ומזהיבים קלות מוסיפים את השום והעגבניות והזיתים ומטגנים כ-5 דקות , מחזירים את העוף , מתבלים במלח, פלפל שחור, סוכר, יין ,טימין ורוזמרין מביאים לרתיחה.
מבשלים על אש נמוכה כשעתיים עד שהרוטב מסמיך.
מגישים על ריזוטו או אורז לבן
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: בני סיידא - סדנת בישול
שתף את המתכון