חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה עם ברוקלי צנוברים ועגבניות מיובשות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה עם ברוקלי צנוברים ועגבניות מיובשות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
פסטה "פוזלי" חבילה אחת 500 גרם
כוס ברוקלי אפשר מוקפא או טרי ( בערך 4-3 תפרחות קטנות )
2 כפות צנוברים
עגבניות מיובשות
שמן זית
בצל בינוני
אבקת מרק
פלפל ומלח
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה במים רותחים לפי הוראות היצרן , במקביל חותכים את הבצל לפרוסות ואת הברוקלי חותכים לחתיכות בנוניות מטגנים את הבצל מוספים את הברוקלי ואז את הצנוברים ועגבניות מיובשות, כמה שאוהבים(אני מוסיפה בערך 4 חתיכות של עגבניות שרי מיובשות). משחימים מעט את התערובת ואז מוספים את הפסטה(מסוננת מהמים) ומערבבים הכול יחדיו .מוספים כף וחצי אבקת מרק (אם המקרם נראה מעט יבש אפשר להוסיף עוד שמן זית ) מעט פלפל ומלח ואחרי 10 דקות ניתן להוריד מהאש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון