הוראות הכנה
מרכיבים
לרוטב:
קופסת עגבניות מרוסקות עם בזיליקום ועשבי תיבול (של טל) - - תמונה מופיע מטה -
כף שמן זית
חצי כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית מלח
כפית סוכר
מעט רוזמרין מיובש
לפיצה:
2 פיתות מופרדות לשניים (יוצא 4 עיגולי פיצה)
בצל חתוך דק לרצועות
זיתים חתוכים לרצועות
גבינה צהובה מגורדת
פרמזן מגורד
אופן ההכנה
לרוטב:
בסיר מחממים שמן זית, מוסיפים את קופסת העגבניות.
מוסיפים את שאר המרכיבים לסיר ומערבבים.
מבשלים כ 15 דק'.
הכנת הפיצה:
על כל 1/2 פיתה מורחים מהרוטב בנדיבות
מפזרים מעל את הגבינות המגורדות
מוסיפים את תוספות הבצל והזיתים
מפזרים מעל מעט אורגנו
מכניסים לתנור ל 15 דק' ב 170 מעלות.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
