הוראות הכנה
מרכיבים
1 חלבון
1 כף מים
1/4 כפית תמצית וניל
2 כוסות פקאן חצאים
1/2 כוס סוכר
1/2 כפית קינמון טחון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית ציפורן טחון
1/2 כפית אגוז מוסקט טחון
אופן ההכנה
לחמם תנור ל 180 מעלות צלזיוס.
להכניס לשקית נילון את הקינמון, אגוז המוסקט והציפורן עם המלח והסוכר ולערבב היטב.
בסיר קטן לערבב את החלבון עם המים ותמצית הוניל, עד שעולה קצף להוסיף את הפקאנים ולוודא שהם מכוסים היטב ברוטב.
להוסיף את כל תכולת הסיר לניילון עם התבלינים ולערבב היטב.
להניח את הכל בתבנית ולאפות כ 15 דקות. יש לערבב את הפקאנים, מידי פעם, בזמן האפיה.
לקרר ולהגיש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
