הוראות הכנה
מרכיבים
2 אבוקדו קטנים בשלים ומרוסקים עם מזלג.
1 מיץ מלימון שלם.
2 שיני שום כתוש
1 צ'ילי אדום קצוץ דק דק.
1 בצל אדום קצוץ דק דק.
1/2 עגבניה ללא הגרעינים והקליפה קצוצה דק דק.
4 עלי כוסברה קצוצים דק דק.
1/2 כפית מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
בקערה לשים את מיץ הלימון ולהוסיף את האבוקדו המעוך(כך הוא לא ישחיר).
מוסיפים את השום והבצל ומערבבים - מוסיפים את הצ'לי הכוסברה המלח והפלפל ומערבבים.
סוגרים עם ניילון נצמד ומקררים.
לקראת ההגשה מוסיפים את העגבניה ומערבבים קלות.
מגיש:
מקור: מקיסקני
שתף את המתכון
