חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עדשים בקארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בריאות. עשיר בירקות וטעים.
מרק עדשים בקארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בריאות. עשיר בירקות וטעים.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
3 שיני שום קצוצות
3 גבעולי סלרי חתוכים (רק הגבעול)
1 כף אבקת קארי (לאוהבי הקארי, ניתן להוסיף יותר)
7-8 כוסות מרק עוף חם
4 עגבניות גדולות קלופות/מגורענות/חתוכות
2 כוסות עדשים ירוקות/חומות שטופות
2 גזרים בינוניים חתוכים לקוביות
3 תפו"א בינוניים חתוכים לשמיניות
1/4 חבילת פטרוזיליה קצוצה (אפשר גם פחות)
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
1. לטגן את הבצל, השום וסלרי עד להזהבת הבצל.
2. להוסיף את הקארי ולטגן תוך כדי ערבוב עוד כדקה נוספת.
3. להוסיף את שאר החומרים, פרט לפטרוזיליה, לערבב ולבשל על אש בינונית (סיר מכוסה), עד שהעדשים רכות. ניתן להוסיף מים לפי הצורך (משום שהמרק די סמיך).
4. לבדוק תיבול מלח ופלפל שחור, להוסיף את הפטרוזיליה, לבשל מכוסה עוד כ-3 דקות ולהגיש.
מגיש: אבייקר
מקור: פסטו
שתף את המתכון