הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
כוס וחצי גרגרי תירס
כוס וחצי פרחי כרובית
חצי כוס גבעולי סלרי קצוצים גס
חצי כוס קוביות גזר
6 כוסות מים עם 2 כפות אבקת מרק בטעם עוף [ פרווה ]
צרור פטרוזליה
צרור שמיר
קופסא שעועית לבנה משומרת מסוננת
כוס פסטה יבשה
מלח
פלפל שחור גרוס
שן שום כתוש
חופן עלי בזיליקום קצוצים דק
אופן ההכנה
מרתיחים את המרק עם הירקות מנמיכים את האש קושרים את צרור הפטרוזליה והשמיר ומוסיפים למרק מבשלים כ 15 דקות מוצאים את עישבי התיבול [ הפטרוזליה והשמיר ]
מוסיפים את השעועית והפסטה ומבשלים כ 20 דקות נוספות
מוסיפים את עלי הבזיליקום ומגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
