הוראות הכנה
מרכיבים
קופסה גרגרי תירס משומרים מסוננים
2 כוסות חלב
שן שום כתושה
2 תיבוליות קנור בנוסח הודי
25 גרם חמאה
חצי כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה
להכניס את התירס למעבד מזון לעבד עד קבלת מחית חלקה. להעביר לסיר להוסיף את החלב והתיבוליות להביא לרתיחה תוך עירבוב מתמיד.
מוסיפים את החמאה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 5 דקות. לפני הגשה מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים היטב ומגישים.
בתאבון.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
