הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם צוואר כבש חתוך לקוביות
1 קופסת שימורי אפונה, מסוננת מנוזלים
1 תפו"א קלוף וחתוך לקוביות
1 גזר גדול קלוף וחתוך גס
1 בצל פרוס
2 שיני שום קצוצות
1 כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
קבע כפית פפריקה מתוקה
1 כוס מין
1 כף שמן זית
אופן ההכנה
מחממים בסיר את שמן הזית. מוסיפים את הבצל ומטגנים קלות. מוסיפים את הכבש וסוגרים מכל הצדדים. מוסיפים את השום ומערבבים היטב. מוסיפים את תפוחי האדמה והגזר ומערבבים יחד כדקה. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. מוסיפים את המים ושוב מערבבים. מוסיפים את האפונה, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כשעה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
