הוראות הכנה
מרכיבים
½2 כפיות ג'לטין
¼ כוס חלב % 3
3 כוסות שמנת מתוקה
½ כוס סוכר
קוביית חמאה לשימון
רוטב קרמל (ראה מתכון בספר שלי)
אופן ההכנה
מערבבים את הג'לטין והחלב בקלחת קטנה ומניחים בצד לכמה דקות.
בסיר קטן את השמנת והסוכר ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב בלתי פוסק.
מוסיפים לשמנת את הג'לטין והחלב ומערבבים עד אשר הג'לטין נמס לחלוטין.
מעבירים את העיסה לקערה ומניחים ניילון נצמד כדי למנוע היווצרות קרום.
מניחים בצד להתקרר.
מורחים מעט מן החמאה בתוך גביעי הגשה או כל כלי אישי אחר.
שופכים את התערובת לתוך כל אחד מן הגביעים ומכסים בפלסטיק נצמד.
מניחים במקרר לקירור כ 4 שעות לפחות.
הופכים לצלחת ושופכים רוטב קרמל מעל.
מגישים.
מגיש:
מקור: עפי שטראוס
שתף את המתכון
