חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה בסלמון מעושן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה בסלמון מעושן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
ל – 4 אנשים
300 גרם פסטה מסוג farfalle
80 גרם סלמון מעושן
30 גרם חמאה
200 גרם שמנת מתוקה
קורט אגוז מוסקט
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כוסית וודקה
קורט מלח
אופן ההכנה
לחתוך את הסלמון לקוביות קטנות
להכניס את השמנת לסיר שטוח ולחמם בחום בינוני. להוסיף את החמאה, להמיס אותה, לערבב בעזרת כפית עץ
להוסיף את חתיכות הסלמון המעושן, קורט אגוז מוסקט ואת הפפריקה המתוקה.
לפני שמגיע לרתיחה מוסיפים את הוודקה והמלח.
בינתיים שמים מים לרתיחה מוסיפים מלח ומבשלים בתוכו את הפסטה עד שמוכנה
(al dante). מכניסים את הפסטה לתוך הרוטב לערבב בעדינות ולהמשיך לבשל במשך 2-3 דקות.
להגיש בצלחות ולהוסיף למעלה פרמזן.
מגיש: שפיר
מקור:
שתף את המתכון