הוראות הכנה
מרכיבים
1- ½1 ק"ג בשר מספר 3
4 בצל קצוץ
תפוח אדמה גדול קלוף וחתוך לקוביות.
2 גזרים קלופים חתוכים לעגולים.
זר עלים קשורים (סלרי -כוסברה-פתרוזליה-טימין).
תבלינים:
פלפל מלח כמון.
כף אבקת מרק בשר(מיותר, אם משתמשים בציר עוף )
מעט שמן זית
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל ומשחימים. מוסיפים קוביות בשר גדולות מתבלים
בפלפל וכמון ומשחימים היטב.
מכסים הכל במים רותחים. רצוי ציר עוף
מוסיפים את יתר הירקות ומבשלים חצי שעה על רתיחה גבוהה
מקפחים קצף. מוסיפים נוזלים אם חסרים, ועוברים לבישול איטי 3 שעות.
מוציאים את כל הענפים מתבלים במלח (יש לבדוק תיבול לפני הוספת מלח! -ציר העוף עצמו מלוח!). מגישים עם הירקות.
מגיש:
מקור: יעל. מאגר מתכונים דינמו-תיקונים שלי
שתף את המתכון
