חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בטטה בארומה של רוזמרין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בריא וטעים. עם ניחוח רוזמרין.
מרק בטטה בארומה של רוזמרין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בריא וטעים. עם ניחוח רוזמרין.
הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 בטטות קלופות
2 גבעולים של רוזמרין
1 כף אבקת מרק
1 מיכל שמנת מתוקה
מלח-פלפל
אופן ההכנה
חותכים את הבטטות לפרוסות עבות, מכניסים לסיר ומכסים במים. מוסיפים את הרוזמרין ואבקת המרק ומבשלים עד שמתרכך.
מסננים את הבטטות מהמים ושומרים את הנוזלים בצד. מוציאים את הרוזמרין (וזורקים לפח)
מרסקים את הבטטות. להלן האפשרויות:
מעבד מזון "מוט" - ישר בסיר.
מעבד מזון.
למעוך דרך מסננת. (בכל מקרה לא לרסק כמו תפו"א כי בבטטות יש הרבה סיבים.)
מצרפים את הנוזלים לבטטות.
מוסיפים מיכל שמנת מתוקה ומערבבים.
מלח-פלפל לפי הטעם
מגיש: amitsur
מקור: יעל - מאגר מתכונים דינמו
שתף את המתכון