הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 בטטות קלופות
2 גבעולים של רוזמרין
1 כף אבקת מרק
1 מיכל שמנת מתוקה
מלח-פלפל
אופן ההכנה
חותכים את הבטטות לפרוסות עבות, מכניסים לסיר ומכסים במים. מוסיפים את הרוזמרין ואבקת המרק ומבשלים עד שמתרכך.
מסננים את הבטטות מהמים ושומרים את הנוזלים בצד. מוציאים את הרוזמרין (וזורקים לפח)
מרסקים את הבטטות. להלן האפשרויות:
מעבד מזון "מוט" - ישר בסיר.
מעבד מזון.
למעוך דרך מסננת. (בכל מקרה לא לרסק כמו תפו"א כי בבטטות יש הרבה סיבים.)
מצרפים את הנוזלים לבטטות.
מוסיפים מיכל שמנת מתוקה ומערבבים.
מלח-פלפל לפי הטעם
מגיש:
מקור: יעל - מאגר מתכונים דינמו
שתף את המתכון
