הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים להפריד
1 כוס סוכר
1 וניל
כוס קמח
1 אפייה
-------------
למילוי: 1 שמנת מתוקה+כוס חלב+אינסטנט פודינג וניל.
שוקולד מגורד.
אופן ההכנה
להקציף חלבונים עם כוס סוכר+וניל לקצף חזק ויציב.
להוסיף את החלמונים לדקה עירבול במיקסר בדרגה 1.
לקפל את הקמח+אפייה לתערובת
בתבנית האפייה של התנור לשמן קלות ולשים נייר אפייה,
לשטח את התערובת,
להכניס לתנור מחומם מראש לרבע שעה עד שמזהיב.
כשמוציאים מהתנור, בעודו חם ובזהירות מרובה על הידיים, לגלגל מייד.
במצב זה ,לחכות להתקררות מוחלטת של העוגה ורק אז לפתוח את הגלגול של הנייר ולהפריד מן העוגה.
במיקסר:
לשים את חומרי המילוי ולהקציף במהירות 5 דקות.
למרוח על העוגה שלושת רבעים מהקרם ולגלגל.
למרוח למעלה את השאר.
לפזר את השוקולד המגורד ולשים בקירור...
מגיש:
מקור: אחותי נעמה
שתף את המתכון
