הוראות הכנה
מרכיבים
8 אבוקדו קטנים בשלים ומוצקים
2 כפות מיץ לימון
3 ביצים קשות ,חתוכות לפרוסות
100 גרם דג סלמון פרוס
12 זיתים שחורים ללא גרעינים,פרוסים לטבעות
2 מלפפונים חמוצים פרוסים לפרוסות
פטרוזיליה קצוצה
2 כפות עלי שמיר טריים קצוצים
פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
8 פרוסות לחם מחיטה מלאה או אחר
אופן ההכנה
קולפים את האבוקדו, חוצים אותו לאורך, מוציאים את הגלעין ומניחים על לוח כאשר צד הגלעין כלפי הלוח, חותכים לרוחב פרוסות דקות ומזליפים טיפות של מיץ לימון.על מחצית מהלחם מסדרים פרוסות אבוקדו ופרוסות ביצה לסירוגין,כשכל פרוסת אבוקדו מכסה מחצית מפרוסת הביצה שמתחתיה, מקשטים בזיתים,פלפל ופטרוזיליה.על המחצית הנותרת מהלחם מסדרים את פרוסות האבוקדו ופרוסות הדג באותו אופן. מקשטים בעלי שמיר, זיתים ופלפל.
מגיש:
מקור: כרמל
שתף את המתכון
