הוראות הכנה
מרכיבים
2 קילו בשר בקר חתוך לחתיכות קטנות של בערך 3X3 ס"מ
1 בצל גדול
4 תפו"א גדולים חתוכים לרבעים
1/4 קילו דלעת חתוכה לקוביות בינוניות
2 שיני שום
1/2 כוס שמן
מים
פלפל חריף לפי הטעם
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
מעט אורגנו
מעט כמון
לקישוט:
פטרוזיליה טרייה קצוצה דק
אופן ההכנה
מטגנים את הבשר בסיר עם התבלינים והבצל הקצוץ כ-10 דקות.
לאחר מכן מוסיפים את תפו"א והדלעת וממשיכים לטגן כ-10 דקות נוספות על אש בינונית.
מוסיפים מים עד כדי כיסוי התבשיל, וממשיכים לבשל עד שתפו"א מוכנים. להגיש בקערה ולקשט בפטרוזיליה.
מגיש:
מקור: צ'יליאני
שתף את המתכון
