הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים מופרדות
355 גרם סוכר
225 גרם חמאה
200 גרם שקדים טחונים דק
קליפה מגוררת משלושה לימונים
חצי כוס מיץ לימון
3 כפות קורנפלור
350 גרם גבינת ריקוטה
חמאה לשימון התבנית
כף סוכר לפיזור על התבנית
אבקת סוכר לפיזור על העוגה
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים עד קבלת קצף רך
מוסיפים בהדרגה 130 גרם סוכר
מערבבים את הסוכר הנותר עם החמאה עד קבלת בלילה חלקה מוסיפים בהדרגה את החלמונים.
מערבבים היטב את הלימון השקדים הקורנפלור והגבינה מקפלים יחד עם קצף החלמונים ובלילת החמאה ומעבירים לתבנית משומנת היטב ומפוזרת סוכר
מעבירים לתנור שחומם מראש ל160 מעלות למשך 40 דקות מקררים את העוגה מחוץ לתנור מפזרים אבקת סוכר ומגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: השף רפי כהן
שתף את המתכון
