הוראות הכנה
מרכיבים
½1 ק"ג חלקי עוף (ירכיים , שוקיים)
4 כפות שמן זית
2 כפות תערובת עשבי תיבול יבשים (פרובנסלית או איטלקית)
2 ראשי שום מפורקים לשניים (לא מקולפים)
מלח, פלפל
אופן ההכנה
שוטפים את חלקי העוף ומייבשים היטב. יוצקים את השמן למחבת גדולה או סיר שטוח, ומפזרים על התחתית את עשבי בתיבול ושני השום. מסדרים את חלקי העוף עם העור כלפי מטה. מכסים את הסיר (או המחבת), מניחים על להבה נמוכה מאד ומבשלים (בלי לפתוח) כשעתיים. מגישים את העוף בתוספת פסטה, מתובלת ברוטב שנוצר בבישול.
מגיש:
מקור: רותי קינן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
