חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בייגלה רומני כמו במאפיות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הבייגלה היבש הטעים שיש במאפיות עם המלח או הזעתר brאו הפרג מתכון מיוחד למי שאוהב תתפלאו על התוצאות.
בייגלה רומני כמו במאפיות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הבייגלה היבש הטעים שיש במאפיות עם המלח או הזעתר brאו הפרג מתכון מיוחד למי שאוהב תתפלאו על התוצאות.
הוראות הכנה
מרכיבים
ל ב צ ק :
--------------
1 קילו קמח
1 כף גדושה סוכר
1 כף שטוחה מלח
2 כפות שמרים יבשים שטוחות
3 כפות שמן
2.5-3 כוסות מים פושרים
לרתיחה: 6 כוסות מים +1/2 כוס סוכר חום
לתערובת ההטבלה:1. מלח גס. 2.זעתר טחון 3. שומשום .4 שומשום+מלח
5 .קינמון עם סוכר
מתבלים בצד אחד
אופן ההכנה
לחמם תנור האפיה ל- 200 מעלות צלסיוס.
שמים את הקמח בקערה יחד עם שאר החומרים היבשים מערבבים ויוצרים גומה.
מכניסים לגומה את השמן והמים הפושרים ולשים לבצק.
מתפיחים בצד כחצי שעה.
בינתיים מרתיחים את הסוכר החום עם המים בסיר עד להמסת הסוכר.
מחלקים את הבצק ל-20 חלקים ומגלגלים כל חלק לכדור.
בכל כדור מכניסים אצבע ומסובבים ומותחים עד לגודל הרצוי (קוטר 8 ס"מ)
מתפיחים שוב, מכוסה במגבת, כחצי שעה.
אחרי כן לוקחים כל בייגלה טובלים במים הממותקים, משני הצדדים בערך כדקה הופכים בעדינות עם המרית המחוררת, מוציאים וטובלים באחת מאפשרויות התיבול.
שמים על נייר אפייה (הצד המטובל כלפי מעלה) ואופים בחום 180-200 מעלות 20-25 דקות.
מגיש: רותם דבי
מקור: בית מאפה
שתף את המתכון