חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בטטות מתוקות בג'ינג'ר ואננס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעדן בטטות מתוקות אפויות בג'ינג'ר ואננס מחבק בתוכו שלוב מופלא בין בשר brהבטטה לרכיבים המתוקים. (שומרי דיאטה - לשמור מרחק...)
בטטות מתוקות בג'ינג'ר ואננס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעדן בטטות מתוקות אפויות בג'ינג'ר ואננס מחבק בתוכו שלוב מופלא בין בשר brהבטטה לרכיבים המתוקים. (שומרי דיאטה - לשמור מרחק...)
הוראות הכנה
מרכיבים
3 בטטות גדולות או 4 בינוניות
1 קופסא שימורי אננס
חמאה לשמון התבנית בחתיכות או בפרוסות
חצי כפית אגוז מוסקט מגורר
2 כפות שורש ג'ינג'ר טרי, מגורר
3 כפות רום או ברנדי
2 כפיות קינמון טחון
2-6 כפיות סוכר דמררה או סוכר חום
חצי כפית הל טחון
50 גרם חמאה
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל 180 מעלות צלסיוס.
1. קולפים את הבטטות, חותכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ, מכסים במיץ שימורי האננס+ מים כדי כסוי, מוסיפים 2-3 כפות סוכר לבן או חום (בנוסף לכמות המצוינת המתכון).
2. מביאים לרתיחה, מכסים, מנמיכים להבה ומבשלים 10 דקות. מסננים ושומרים על הנוזלים.
3. משמנים תבנית עגולה בקוטר 22-24 ס"מ בשכבה נדיבה של חמאה ובוזקים במעט סוכר (בנוסף לכמות המצוינת המתכון).
4. מערבבים את הבטטות עם חתיכות האננס ויתר החומרים. משטחים בתבנית.
ממיסים את החמאה וזולפים אותה על התערובת.
אופים (180 מעלות צלסיוס) 30 דקות.
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון