הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם עלי תרד
2 כפות קמח תופח
50 גרם מרגרינה
250 גרם גבינה לבנה שמנה
3 ביצים
1 כף שמנת
100 גרם גבינה צהובה קשה
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה ל- 180 מעלות צלסיוס.
מבשלים את עלי התרד, קוצצים אותם דק ומוסיפים חלק מהמרגרינה מומסת.
טורפים את הביצים ומוסיפים לבלילה את הגבינה והשמנת.
מוסיפים את הבלילה לתרד ולאחר מכן מוסיפים את הקמח.
משמנים תבנית פיירקס, שופכים לתוכה את הבלילה.
מגררים במגררת גסה גבינה צהובה קשה, ומעל לגבינה מניחים חתיכות מרגרינה.
אופים בתנור חם כחצי שעה.
מגיש:
מקור: ארגון מגדלי הירקות+תיקונים שלי
שתף את המתכון
