חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת תרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת תרד חלבית משביעה.
פשטידת תרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת תרד חלבית משביעה.
הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם עלי תרד
2 כפות קמח תופח
50 גרם מרגרינה
250 גרם גבינה לבנה שמנה
3 ביצים
1 כף שמנת
100 גרם גבינה צהובה קשה
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה ל- 180 מעלות צלסיוס.
מבשלים את עלי התרד, קוצצים אותם דק ומוסיפים חלק מהמרגרינה מומסת.
טורפים את הביצים ומוסיפים לבלילה את הגבינה והשמנת.
מוסיפים את הבלילה לתרד ולאחר מכן מוסיפים את הקמח.
משמנים תבנית פיירקס, שופכים לתוכה את הבלילה.
מגררים במגררת גסה גבינה צהובה קשה, ומעל לגבינה מניחים חתיכות מרגרינה.
אופים בתנור חם כחצי שעה.
מגיש: amitsur
מקור: ארגון מגדלי הירקות+תיקונים שלי
שתף את המתכון