חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספגטי שיכור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ספגטי שיכור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג ספגטי
4 פילטים של אנשובי קצוצים
2 כוסות יין אדום
½ כוס גבינת פקורינו מגוררת
צרור קטן של פטרוזיליה קצוצה דק
4 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוצות דק
3 פלפלוני צ'ילי מיובשים, מעוכים
מלח
אופן ההכנה
מבשלים את הספגטי במי מלח עד לרמת "אל-דנטה" (בין7 ל-9 דקות). במחבת רחבה אחרת מחממים את שמן הזית. מוסיפים את השום, האנשובי והצ'ילי ומערבבים יחד כשתי דקות. מוסיפים את הספגטי למחבת ומערבבים היטב יחד. מוסיפים את היין האדום ומבשלים יחד עד שהפסטה מוכנה. מוסיפים את הפטרוזיליה והגבינה, מערבבים היטב, מסירים מהאש ומגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור: שף דיוויד רוקו
שתף את המתכון