הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג כבד עוף מנוקה מגידים ושומנים.
5 פטריות שמפיניון טריות ללא רגל.
1 כפית גדושה אבקת מרק פטריות ("קנור").
1 כפית גדושה אבקת מרק בצל ("קנור").
100 גרם בצל
1/4 כוס מים
5 כפות שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
לנקות ולחתוך את ראשי הפטריות לפרוסות דקות, לשים בכלי קטן , להוסיף מים ואבקות המרק ולבחוש.
לחתוך את הבצל לטבעות דקות ולטגן , על מחבת גדולה, עד שמזהיב היטב.
להוסיף את הכבד ולטגן תוך ערבוב, יחד עם הבצל, כ-2-3 דקות עד שהכבד עשוי היטב.
להוסיף את תערובת הפטריות ולטגן תוך ערבוב, עוד דקה.
להגיש חם.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
