חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק כתומים - מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אי אפשר להפסיק לאכול.
מרק כתומים - מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אי אפשר להפסיק לאכול.
הוראות הכנה
מרכיבים
3 כפות שמן זית
2 בצלים בינוניים קצוצים
3 שיני שום
350 גרם דלעת חתוכה לקוביות קטנות
350 גרם בטטה חתוכה לקוביות קטנות
2 גזרים בינוניים חתוכים
5 כוסות מרק עוף/ירקות חם
150 גרם עדשים כתומים
1 כפית טימין טרי
1/2 צ'ילי חריף יבש
מלח ופלפל שחור (לא חובה)
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בשמן (בסיר למרק) עד לשקיפות, מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה.
מוסיפים את הדלעת, גזר ובטטה ומטגנים כשתי דקות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את המרק, טימין והצ'ילי, מביאים לרתיחה, מעבירים ללהבה קטנה, מכסים ומבשלים עד לריכוך כל המרכיבים.
מרסקים בבלנדר מוט/בלנדר/מעבד מזון לתערובת דייסתית, מתבלים במלח ופלפל (לפי הטעם) ומגישים.
מגיש: אבייקר
מקור: פסטו
שתף את המתכון