חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עוף "של חולים"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עוף "של חולים"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5 גרונות עוף
5 גזרים בינוניים קלופים, חצויים לאורך ופרוסים דק
1 גבעול סלרי פרוס דק
1 צרור פטרוזיליה
1 צרור שמיר
3 שיני שום
1 בצל חתוך לרבעים
1 עגבניה חתוכה לרבעים
1 כף אבקת מרק עוף
2 כפות שמן
שום כתוש
אופן ההכנה
קוצצים יחד מחצית מכמות הפטרוזיליה, מחצית מכמות השמיר ואת שיני השום דק מאד ומניחים בצד. בסיר גדול מחממים את השמן. מוסיפים את הבצל ומאדים כשתי דקות. מוסיפים את גרונות העוף ומערבבים. מוסיפים את הגזר והסלרי, מערבבים ומוסיפים מים כדי שלושת רבעי גובה הסיר. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מוסיפים את הירק הקצוץ עם השום ומערבבים. מוסיפים את יתרת הירק שלם, את אבקת המרק ואת העגבנייה. מכסים ומבשלים כשעה.
מגישים חם לחולה (מרק זך עם מעט גזר וירק) עם רבע כפית שום כתוש טרי בתוך צלחת המרק.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון