חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לבבות ארטישוק בלימון כבוש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בכורי התלונן כשטעם שטעם הלימון דומיננטי מדי, אבל לי זה היה טעים, והבעל הודה שזה טעים (הודה, בטח הודה. אחרי עינויים הוא מודה בהכל... סתאם. באמת מצא חן בעיניו. נו! באמת אני אומרת לכם!).
לבבות ארטישוק בלימון כבוש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בכורי התלונן כשטעם שטעם הלימון דומיננטי מדי, אבל לי זה היה טעים, והבעל הודה שזה טעים (הודה, בטח הודה. אחרי עינויים הוא מודה בהכל... סתאם. באמת מצא חן בעיניו. נו! באמת אני אומרת לכם!).
הוראות הכנה
מרכיבים
לבבות ארטישוק מחולקים לרבעים.
לימון כבוש (בפרוסות) עם נוזל הכבישה.
4 שיניי שום גדולות קצוצות.
שמן זית.
אופן ההכנה
מניחים בסיר את לבבות הארטישוק, יוצקים מעל מעט שמן זית, מוסיפים את הלימון הכבוש והשום. מוסיפים מיים כדי מחצית, מרתיחים ומעבירים לאש קטנה לאידוי הנוזלים (עם מכסה חצי פתוח).
זה כל הענין.
מגיש: גן-עדן
מקור: חמותי זל
שתף את המתכון