חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק שעועית ופסטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גירסה למרק איטלקי שנקרא 'פסטה אי פג'יולי.
מרק שעועית ופסטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גירסה למרק איטלקי שנקרא 'פסטה אי פג'יולי.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן זית
2 בצלים, קלופים ופרוסים לפרוסות בינוניות
2 גזרים, קלופים, חצוים לאורך ופרוסים
3 גבעולי סלרי קצוצים לפרוסות בינוניות
150 גרם בשר מעושן (בייקון או חזה אווז), חתוך לקוביות קטנות
1 כפית אורגנו
1 קופסה (800 גרם) של עגבניות מרוסקות
1/2 1 ליטר ציר עוף (או מים או מרק עוף מאבקה)
מלח ופלפל גרוס טרי
2 קופסאות שעועית אדומה משומרת (לא שעועית ברוטב עגבניות)ניתן למצוא בסופר.
1/2 1 כוסות פסטה קצרה, מבושלת ומסוננת
להגשה:
פטרוזיליה קצוצה
שמן זית איכותי
גבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה
1.בסיר גדול וכבד מחממים את שמן הזית מעל להבה בינונית. מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומטגנים תוך ערבוב במשך כ- 5 דקות.
2.מוסיפים לסיר את הבשר המעושן, השום והאורגנו ומטגנים כ- 5 דקות נוספות.
3.מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומביאים לרתיחה. מנמיכים מעט הלהבה כך שתתקבל רתיחה עדינה ומבשלים כ- 10 דקות נוספות תוך ערבוב.
4.מוסיפים את ציר העוף ואת השעועית, מגבירים את הלהבה, מביאים לרתיחה, ומבשלים עוד כחצי שעה.
5.מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומורידים מהאש.
6.מעבירים מחצית מהמרק לסיר אחר, וטוחנים אותו בעזרת בלנדר. מאחדים בין המרק הטחון ללא טחון.
7.בהגשה מוסיפים כחצי כוס פסטה מבושלת לכל קערת מרק, מפזרים פטרוזיליה קצוצה, מעט גבינת פרמזן ומעט שמן זית טוב, בכל קערה.
מגיש: קיבי
מקור: ynet
שתף את המתכון