הוראות הכנה
מרכיבים
חמאה,שערות של קדאיף,אגוזים קצוצים,פיסטוקים קצוצים,וסירופ סוכר חם
אופן ההכנה
1.מחממים חמאה בשתיי מחבתות,מסדרים בכל אחת שכבה אחידה של שערות קדאיף ומטגנים עד שהצד התחתון מזהיב. מוסיפים במהלך הטיגון עוד חמאה מומסת לפי הצורך
2.זורים אגוזים קצוצים על שכבת הקדאיף במחבת אחת והופכים מעל את שכבת הקדאיף מהמחבת השנייה,כשהצד המטוגן כלפי מעלה. מהדקים את שתי דסקיות הקדאיף היטב זו לזו ומחלקים לצלחת הגשה
3.יוצקים מעל סירופ סוכר חם,מפזרים פיסטוקים קצוצים ומגישים
מגיש:
מקור: מהתוכנית שום פלפל ושמן זית
שתף את המתכון
