חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דרך מעולה להגיש שאריות בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נותרו שאריות בשר,יש מה לעשות...
דרך מעולה להגיש שאריות בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נותרו שאריות בשר,יש מה לעשות...
הוראות הכנה
מרכיבים
צנצנת ממרח זיתים שחורים (יש לאוליביה)
500 גרם שאריות בשר מבושל (עוףאו הודו אידיאליים)
250 גרם פיטריות טריות
1/2 חבילה פסטה עבה
שמן זית
אופן ההכנה
לטגן מעט את הפיטריות במעט שמן זית ולהוציאן .
לחתוך את שאריות הבשר לרצועות דקות ולשים במחבת, להוסיף 3/4 צנצנת ממרח זיתים שחורים,לערבב ולחמם עד שכל התערובת חמה, המקביל להכין את הפסטה בהתאם להוראות על השקית לצרף את הפסטה לתבשיל,להוסיף תערובת הפטריות ולהגיש.
מגיש: קיבי
מקור: הלן לנדאו גבעת חיים
שתף את המתכון