הוראות הכנה
מרכיבים
צנצנת ממרח זיתים שחורים (יש לאוליביה)
500 גרם שאריות בשר מבושל (עוףאו הודו אידיאליים)
250 גרם פיטריות טריות
1/2 חבילה פסטה עבה
שמן זית
אופן ההכנה
לטגן מעט את הפיטריות במעט שמן זית ולהוציאן .
לחתוך את שאריות הבשר לרצועות דקות ולשים במחבת, להוסיף 3/4 צנצנת ממרח זיתים שחורים,לערבב ולחמם עד שכל התערובת חמה, המקביל להכין את הפסטה בהתאם להוראות על השקית לצרף את הפסטה לתבשיל,להוסיף תערובת הפטריות ולהגיש.
מגיש:
מקור: הלן לנדאו גבעת חיים
שתף את המתכון
