הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם תפוחי אדמה מזן דזירה- מקורצפים היטב וחתוכים לרבעים
כרשה - החלק הלבן ומעט מהחלק הירוק רחוצה היטב וקצוצה
בצל בינוני קלוף וקצוץ
4 שיני שום כתושות
פיסת פלפלון חריף קצוץ דק
3 כוסות עלי חומעה (חמציץ) וסלקה (מנגולד) קצוצים גס
4 עגבניות בשלות קלופות וקצוצות
5 כוסות מרק צח מירקות
כפית מלח בישול
כפית פלפל שחור גרוס
3 כפות חומץ משובח (רצוי בלסמי)
אופן ההכנה
שמים את כל החומרים בסיר, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים במשך 35 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים. מצננים מעט.
מערבלים את המרק בממחה או במעבד מזון . משפרים את התיבול .
מגיש:
מקור: טבע הרפוי מאכלי בריאות
שתף את המתכון
