כולם מכירים שלצהריים לפעמים אתם מכינים פירה כתוספת ונשאר לכם אך למחרת הטעם של הפירה אינו כפי שהיה, אני נתקלתי בזה הרבה פעמים והפתרון היחיד שמצאתי אז לנכון היה פשוט לזרוק לפח מאחר brוהבן שלי לא הסכים לאכול כי לטענתו: "זה לא אותו טעם", מכאן נולדו 2 אפשרויות שדרוג כך ניתן גם לגוון את תוספות הצהריים גם להנות מהן ולא צריך לזרוק.
|
|
|
|
כולם מכירים שלצהריים לפעמים אתם מכינים פירה כתוספת ונשאר לכם אך למחרת הטעם של הפירה אינו כפי שהיה, אני נתקלתי בזה הרבה פעמים והפתרון היחיד שמצאתי אז לנכון היה פשוט לזרוק לפח מאחר brוהבן שלי לא הסכים לאכול כי לטענתו: "זה לא אותו טעם", מכאן נולדו 2 אפשרויות שדרוג כך ניתן גם לגוון את תוספות הצהריים גם להנות מהן ולא צריך לזרוק.
|
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות של פירה תפוחי אדמה מוכן
2 ביצים
1 בצל קצוץ לקוביות קטנות
1/4 צרור פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1/4 כפית אבקת מרק
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים שמן לטיגון לא עמוק במחבת. בינתיים מערבבים את כל המרכיבים יחד ובעזרת כף מניחים לביבות מהתערובת במחבת ומטגנים אותן עד להזהבה משני הצדדים. מגישים חם.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
