חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שדרוג שאריות פירה - 2
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כולם מכירים שלצהריים לפעמים אתם מכינים פירה כתוספת ונשאר לכם אך למחרת הטעם של הפירה אינו כפי שהיה, אני נתקלתי בזה הרבה פעמים והפתרון היחיד שמצאתי אז לנכון היה פשוט לזרוק לפח מאחר brוהבן שלי לא הסכים לאכול כי לטענתו: "זה לא אותו טעם", מכאן נולדו 2 אפשרויות שדרוג כך ניתן גם לגוון את תוספות הצהריים גם להנות מהן ולא צריך לזרוק.
שדרוג שאריות פירה - 2
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כולם מכירים שלצהריים לפעמים אתם מכינים פירה כתוספת ונשאר לכם אך למחרת הטעם של הפירה אינו כפי שהיה, אני נתקלתי בזה הרבה פעמים והפתרון היחיד שמצאתי אז לנכון היה פשוט לזרוק לפח מאחר brוהבן שלי לא הסכים לאכול כי לטענתו: "זה לא אותו טעם", מכאן נולדו 2 אפשרויות שדרוג כך ניתן גם לגוון את תוספות הצהריים גם להנות מהן ולא צריך לזרוק.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות של פירה תפוחי אדמה מוכן
2 ביצים
1 כף מים
1 כוס פירורי לחם
1/2 כפית אבקת שום
1 כפית גריל עוף
קורט פלפל שחור
1/4 כפית פפריקה מתוקה
שמן לטיגון
אופן ההכנה
לוקחים 2 קערות: באחת שמים את פירורי הלחם יחד עם כל התבלינים ומערבבים היטב. בקערה שניה שמים את הביצים וטורפים אותן עם 1 כף מים.
לוקחים חופן פירה ובעזרת הידיים מכינים כדור בגודל של כדור פינג פונג ומשטחים לעובי של 1 ס"מ, טובלים את הלביבה קודם בקערת הביצים הטרופות ואח"כ בפירורי הלחם ומטגנים בשמן חם עד להזהבה ומגישים.
מגיש: m73
מקור: עצמי
שתף את המתכון