כולם מכירים שלצהריים לפעמים אתם מכינים פירה כתוספת ונשאר לכם אך למחרת הטעם של הפירה אינו כפי שהיה, אני נתקלתי בזה הרבה פעמים והפתרון היחיד שמצאתי אז לנכון היה פשוט לזרוק לפח מאחר brוהבן שלי לא הסכים לאכול כי לטענתו: "זה לא אותו טעם", מכאן נולדו 2 אפשרויות שדרוג כך ניתן גם לגוון את תוספות הצהריים גם להנות מהן ולא צריך לזרוק.
|
|
|
|
כולם מכירים שלצהריים לפעמים אתם מכינים פירה כתוספת ונשאר לכם אך למחרת הטעם של הפירה אינו כפי שהיה, אני נתקלתי בזה הרבה פעמים והפתרון היחיד שמצאתי אז לנכון היה פשוט לזרוק לפח מאחר brוהבן שלי לא הסכים לאכול כי לטענתו: "זה לא אותו טעם", מכאן נולדו 2 אפשרויות שדרוג כך ניתן גם לגוון את תוספות הצהריים גם להנות מהן ולא צריך לזרוק.
|
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות של פירה תפוחי אדמה מוכן
2 ביצים
1 כף מים
1 כוס פירורי לחם
1/2 כפית אבקת שום
1 כפית גריל עוף
קורט פלפל שחור
1/4 כפית פפריקה מתוקה
שמן לטיגון
אופן ההכנה
לוקחים 2 קערות: באחת שמים את פירורי הלחם יחד עם כל התבלינים ומערבבים היטב. בקערה שניה שמים את הביצים וטורפים אותן עם 1 כף מים.
לוקחים חופן פירה ובעזרת הידיים מכינים כדור בגודל של כדור פינג פונג ומשטחים לעובי של 1 ס"מ, טובלים את הלביבה קודם בקערת הביצים הטרופות ואח"כ בפירורי הלחם ומטגנים בשמן חם עד להזהבה ומגישים.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
