הוראות הכנה
מרכיבים
1 שקית שעועית ירוקה מוקפאת "סנפרוסט" (800 גרם)
1 כף חמאה ( מרגרינה, או שמן זית לארוחה בשרית)
6 בצלי שאלוט (או בצל בינוני) פרוסים דק
2 שני שום פרוסות
200 גרם פטריות שמפניון טריות פרוסות
1 כף אבקת מרק פטריות
מלח, פלפל שחור טחון
5 כפות יין לבן
1 מיכל שמנת לבישול (15% - או שמנת צמחית לארוחה בשרית)
אופן ההכנה
1. מכניסים את השעועית למים רותחים שהומלחו קלות, מכסים מביאים לרתיחה שנייה ומסננים.
2. מחממים חמאה (או מרגרינה, או שמן זית - לארוחה בשרית) בסיר ומטגנים את הבצל, עד שישחים מעט. מוסיפים את השום והפטריות , מערבבים ומאדים כ-5 דקות.
3. מוסיפים את השעועית, אבקת מרק ,מלח ופלפל ומערבבים. מוסיפים את היין ומצמצמים את הרוטב לחצי.
4 מוסיפים את השמנת (או שמנת צמחית - לארוחה בשרית) ומבשלים עוד 2 דקות.
מגיש:
מקור: מתכוני סנפרוסט
שתף את המתכון
