חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שעועית ירוקה עם פטריות ברוטב יין ושמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת המבוססת על השעועית הירוקה המובחרת של "סנפרוסט", בעלת טעם משובח ומרקם br פריך. brלארוחה בשרית - אפשר לוותר על השמנת או להשתמש בשמנת צמחית . brבמקום חמאה - מרגרינה או שמן זית.
שעועית ירוקה עם פטריות ברוטב יין ושמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת המבוססת על השעועית הירוקה המובחרת של "סנפרוסט", בעלת טעם משובח ומרקם br פריך. brלארוחה בשרית - אפשר לוותר על השמנת או להשתמש בשמנת צמחית . brבמקום חמאה - מרגרינה או שמן זית.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 שקית שעועית ירוקה מוקפאת "סנפרוסט" (800 גרם)
1 כף חמאה ( מרגרינה, או שמן זית לארוחה בשרית)
6 בצלי שאלוט (או בצל בינוני) פרוסים דק
2 שני שום פרוסות
200 גרם פטריות שמפניון טריות פרוסות
1 כף אבקת מרק פטריות
מלח, פלפל שחור טחון
5 כפות יין לבן
1 מיכל שמנת לבישול (15% - או שמנת צמחית לארוחה בשרית)
אופן ההכנה
1. מכניסים את השעועית למים רותחים שהומלחו קלות, מכסים מביאים לרתיחה שנייה ומסננים.
2. מחממים חמאה (או מרגרינה, או שמן זית - לארוחה בשרית) בסיר ומטגנים את הבצל, עד שישחים מעט. מוסיפים את השום והפטריות , מערבבים ומאדים כ-5 דקות.
3. מוסיפים את השעועית, אבקת מרק ,מלח ופלפל ומערבבים. מוסיפים את היין ומצמצמים את הרוטב לחצי.
4 מוסיפים את השמנת (או שמנת צמחית - לארוחה בשרית) ומבשלים עוד 2 דקות.
מגיש: amitsur
מקור: מתכוני סנפרוסט
שתף את המתכון