חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קובנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוכלים בשבת בבוקר עם עגבניות מגורדות וביצים br
קובנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוכלים בשבת בבוקר עם עגבניות מגורדות וביצים br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו קמח מנופה
8 כפות סוכר (מי שאוהב לא מתוק יכול לשים 4 כפות סוכר)
1 כף מלח
½2 כוסות מים פושרים
2 כפות שמרים יבשים
שמן
אופן ההכנה
שמים בקערה את הקמח והמלח ומערבבים בכף. אחר כך מוסיפים את השמרים היבשים, הסוכר והמים ולשים טוב לבצק.
אם הבצק עוד דביק, מוסיפים קמח עד שמתקבל בצק אחיד.
משאירים בצד למשך 15 דקות , ואחרי כן לשים שוב.
משאירים לתפוח עד שהנפח מכפיל את עצמו (בערך 3/4 שעה).
למרוח מרגרינה בסיר של הקובנה.
לוקחים כל פעם ,חתיכה מהבצק עם קצות האצבעות, פותחים את הבצק עם קצת שמן (לא הרבה) מקפלים ומניחים בתוך הסיר.
משאירים לתפוח ½ שעה ואופים בתנור בחום 180 מעלות צלסיוס, במשך שעה.
אפשר מהבצק הנותר להכין לחמניות, כמו עם הקובנה , רק אופים במגש למשך 20 דקות.
מגיש: rony_n
מקור: אישי
שתף את המתכון