חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרם קוקוס ופאדג שוקולד אפוי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרם קוקוס ופאדג שוקולד אפוי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לקרם הקוקוס!
1 כוס פחות 3 כפות (200מ"ל )חלב קוקוס
4 כפות (80 גרם)סוכר
3 חלמונים
3 כפות (45 מ"ל)חלב רגיל
1 כף קורנפלור
30 גרם חמאה רכה
לפאדג השוקולד!
300 גרם שוקולד מריר
120 גרם חמאה
5 חלבונים
8 חלמונים
21 כוס (100 גרם)סוכר
21 כוס (70 גרם)קמח
לקוקוס!
כ-1 כף קוקוס טחון
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה לחום 160 מעלות צלסיוס.
קרם הקוקוס!
1.שמים את חלב, הקוקוס והסוכר, בסיר ומביאים לרתיחה. בקערה נפרדת, טורפים את החלמונים עם החלב והקרונפלור, לקרם אחיד. יוצקים את חלב הקוקוס הרותח לבלילת החלמונים וטורפים לבלילה אחידה. מחזירים את הבלילה לסיר ומבשלים, מעל להבה בינונית תוך טריפה, עד שנוצר קרם סמיך. מסירים מהכיריים, מוסיפים את החמאה וטורפים עד שהיא נטמעת בקרם. יוצקים לתבנית שטוחה מכסים בניילון נצמד ומקררים.
2.פאדג השוקולד:ממלאים סיר במים עד למחציתו ומביאים לרתיחה. מניחים מעליו סיר, או קערה חסינת חום ובה השוקולד והחמאה, כך שהאדים יחממו את השניים בעדינות וימיסו אותם. מערבבים פנימה את החלמונים. שמים את החלבונים והסוכר בקערה נפרדת, או בקערת המערבל ומקציפים לקצף יציב מוסיפים לקרם השוקולד, מוסיפים פנימה גם את הקמח, דרך נפה או מסננת ומערבבים בתנועות קיפול עדינות לקרם אחיד.
3.הרכבת המנה:ממלאים בכוסות הזכוכית, חסינות החום, קרם קוקוס עד למחצית גובהן. מפזרים מלמעלה קוקוס טחון ומסיימים בשכבת קרם השוקולד. אופים 7-8 דקות עד שהשוקולד יציב ומתבקע קלות מלמעלה. מגישים חם.
מגיש: שירן16
מקור: מהמגזין לאישה
שתף את המתכון