הוראות הכנה
מרכיבים
700 גרם דלעת חתוכה לקוביות
100 גרם צימוקים
5 שזיפים יבשים
1 משמש יבש
חצי כוס תרכיז מנדרינות (אפשרי גם תפוזים)
1 עגבנייה
כף מרק עוף
בשר בקר (אני משתמש במס.5)
אופן ההכנה
שמים בסיר את הבשר ומבשלים עד שיהיה רך.
בסיר אחר שמים חצי כוס תרכיז מנדרינות או תפוזים וכף אבקת מרק.
מגרדים עגבנייה ושתי כוסות מים ומביאים לרתיחה. מחלישים לאש בינונית ומוסיפים שזיפים, צימוקים, משמש ואת קוביות הדלעת.
מבשלים כחצי שעה. כשהדלעת רכה מוסיפים את הבשר המבושל ומבשלים עוד רבע שעה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
