חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ארוחה בסיר אחד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ארוחה בסיר אחד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
עוף טרי קטן משוטח ,לחתוך לאורך החזה,ולשטח.
חצי כרוב בינוני קצוץ גס (כ- 350 גרם)
כף גדושה רסק עגבניות.
כפית רוטב סויה כהה (הרוטב הכהה נותן גוון חום ואיננו מלוח מדי.)
½1 כוסות אורז יסמין-שטוף ומסונן.
מלח, פלפל שחור גרוס,פפריקה מתוקה.
כ- 300 מ"ל מים.(1.25 כוס)
שמן זית לטיגון העוף.
אופן ההכנה
בסיר עם תחתית כבדה,שטוח ורחב,לחמם שמן,לטגן עוף משוטח משני הצדדים.לתבלו תוך כדי טיגון,או למרוח בתבלינים לפני הטיגון.
להוסיף רסק עגבניות.
להוסיף כרוב קצוץ לתחתית הסיר,מתחת לעוף,להוסיף אורז,להוסיף מים.
להביא לרתיחה.
לכסות עם מכסה,לבשל כך ,על להבה נמוכה כ- 15 דקות. להוריד מכסה,לעטוף את המכסה במגבת מטבח,לכסות את הסיר במכסה המרופד,להעביר את הסיר ללהבה קטנה ונמוכה, ולבשל כך עד שהתבשיל ,מוכן. האורז תפוח ויוצא אחד אחד.
אם חסרים מים במשך הבישול ניתן להוסיף מעט מים רותחים.
לקרר עם המכסה והמגבת. כאשר התבשיל התקרר ניתן להפוך על מגש להגשה.
טעם נהדר של חמין עוף..או עוף ממולא...
והכרוב מוסיף המון.
מגיש: קיבי
מקור: ynet
שתף את המתכון