הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס:
150 גר' ביסקויטים (מומלץ פטי בר בטעם קקאו)
75 גר' חמאה
2 כפות סוכר
למילוי:
750 גר' גבינה טוב טעם של טרה. ( מתאימה מאד לאפיה )
1 גביע שמנת חמוצה ( אפשר של 9% )
1/2 כוס סוכר
4 ביצים
1/2 כוס קמח רגיל
גרידה מלימון שלם
2 כפיות תמצית וניל
אופן ההכנה
לערבל את כל חומרי הבסיס במעבד המזון. לשטח על תבנית אפיה קפיצית -26
לקרר 1/4 שעה במקרר או בפריזר.
בינתים להכין את תערובת המילוי. להקציף את הביצים השלמות עם הסוכר עד שהתערובת תפוחה ובהירה. להוסיף לתערובת את כל שאר החומרים ולבחוש בכף, או במיקסר (לא במעבד מזון).
לשפוך את התערובת על בסיס הביסקויטים
לאפות כ- 45 דקות ב180 מעלות .
לאחר האפיה לקרר מעט את העוגה בטםפרטורת החדר. לערבב 2 שמנת חמוצה +
2' כפות סוכר ולשפוך על העוגה האפויה. לקרר במקרר לפחות שעתים .
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
