חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק אפונה יבשה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עשיר בברזל וטעים
מרק אפונה יבשה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עשיר בברזל וטעים
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אפונה יבשה
ירקות שורש+בצל+שום+סלרי
תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות
1 גזר מגורד
25 גרם מרגרינה
3 כפות שמן
1 כף קמח
קורט כורכום
2 כפות אבקת מרק עוף
מלח+פלפל
11 כוסות מים
אופן ההכנה
מחממים את המרגרינה ומטגנים את כל ירקות במשך דקה
מוסיפים את השמן הקמח ושאר התבלינים לדקה נוספת מוסיפים את האפונה+המים
מבשלים על להבה גדולה במשך חצי שעה מורידים ללהבה נמוכה לעוד 50 דקות
עד שהאפונה רכה מרסקים מעט...
מגיש: רותם דבי
מקור:
שתף את המתכון