הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אפונה יבשה
ירקות שורש+בצל+שום+סלרי
תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות
1 גזר מגורד
25 גרם מרגרינה
3 כפות שמן
1 כף קמח
קורט כורכום
2 כפות אבקת מרק עוף
מלח+פלפל
11 כוסות מים
אופן ההכנה
מחממים את המרגרינה ומטגנים את כל ירקות במשך דקה
מוסיפים את השמן הקמח ושאר התבלינים לדקה נוספת מוסיפים את האפונה+המים
מבשלים על להבה גדולה במשך חצי שעה מורידים ללהבה נמוכה לעוד 50 דקות
עד שהאפונה רכה מרסקים מעט...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
