חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בלינצ'ס פירות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה מרשימה ביופייה. מתאימה לאירוח או סתם לארוחה רומנטית.
בלינצ'ס פירות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה מרשימה ביופייה. מתאימה לאירוח או סתם לארוחה רומנטית.
הוראות הכנה
מרכיבים
לבלילה:
2 כוסות קמח
1/2 שקית אבקת אפיה
5 כפות סוכר
קורט מלח
1 ביצה
1/4 כוס שמן
½ 1 כוסות חלב
למלית:
בננות ו/או תות שדה
נטיפי שוקולד או שוקולד מריר מגורר גס
לרוטב שרי וציפוי:
1/2 כוס יין שרי
1/2 כוס מים
2 חופנים נטיפי שוקולד או 100 גרם שוקולד מריר
לקישוט:
שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
דובדבנים מסוכרים
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-150 מעלות צלסיוס.
הכנת הבלילה:
לערבב כל המרכיבים יחד (רצוי במעבד מזון) לאיחוד. מחממים מחבת (רצוי טפלון) ללא שמן ובעזרת מצקת מניחים את התערובת, בשכבה דקה, במחבת ומטגנים משני הצדדים את העלים על אש נמוכה.
הכנת המלית:
ממלאים כל עלה בלינץ' בבננה חצויה ו/או תותים, מפזרים מעל נטיפי שוקולד או שוקולד מריר מגורר, מגלגלים את עלה הבלינץ' הממולא ומניחים בתבנית אפייה המרופדת בנייר אפיה.
הכנת הרוטב והציפוי:
מערבבים את השרי והמים ושופכים את התערובת הנ"ל על הבלינצ'ס. מפזרים מעל את השוקולד ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 150 מעלות לכ- 15 דקות (עד שהשוקולד נמס). מגישים חם.
הכנת הקישוט:
מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה וחזקה.
הרכבת המנה:
בצלחת הגשה מניחים 2 בלינצ'ס ממולאים, ליד מניחים תלולית של קצפת הקישוט ומעל מניחים דובדבן מסוכר.
מגיש: m73
מקור:
שתף את המתכון