הוראות הכנה
מרכיבים
ג'בטה מקמח מלא
½ 2 כפות ממרח זיתים שחורים של "אוליביה"
½ כפית "חריף אש"- "אוליביה"
200 גר' סטייק פרגית (2 נתחים)
עלי רוקט
מלפפון טרי
שמן זית
אופן ההכנה
מטגנים בשמן זית את סטיק הפרגיות, על אש גבוהה, למשך 7 דקות. ממליחים, מפלפלים ומסירים מהאש.
חוצים את הג'בטה לשניים, מורחים ממרח זיתים שחורים וממרח "חריף אש".
מסדרים פרוסות של מלפפון ע"ג הכריך ומניחים עליהן את נתחי הפרגית ומעל ממלאים כמות גדולה של עלי רוקט.
מגיש:
מקור: שף טל כהן-אוליביה
שתף את המתכון
