הוראות הכנה
מרכיבים
2 קילו תות
2 יח' אננס טרי
5 יח' פסיפלורה
חצי קילו סוכר
1 מקל למון גראס מקולף
1/2 כפית ג'ינג'ר
1 מקל קינמון
3 יח' גרעיני הל שלם
מיץ מלימון אחד
חצי כוס מיץ תפוזים טרי
1 כפית קליפת תפוזים
אופן ההכנה
מכניסים לסיר את כל החומרים עם חצי כוס מיץ תפוזים, למעט מיץ הלימון.
מפזרים מלמעלה את הסוכר.
מבשלים למשך שעה וחצי בחום בינוני.
מוסיפים בסוף את מיץ הלימון.
מגיש:
מקור: לא ידוע
שתף את המתכון
