הוראות הכנה
מרכיבים
גזרים חתוכים
דלעת חתוכה
בטטה קלופה וחתוכה
(הירקות על פי טעמכם)
1. בצל קצוץ
5-6 שני שום
יין לבן
ציר עוף או ירקות
טימין
ג'ינג'ר
אגוז מוסקט
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל והשום בשמן זית.
מוסיפים את הירקות החתוכים וממשיכים בטיגון-אידוי.
מוסיפים יין לבן ומערבבים, עד שהיין נספג בירקות.
מוסיפים מים עד לכיסוי הירקות,ציר עוף (או ציר ירקות)וטימין ומערבבים,מבשלים על אש בינונית.
כשהירקות מתרככים,מוסיפים אגוז מוסקט וג'ינג'ר.
טוחנים במעבד מזון או בלנדר, למחית חלקה או ½ חלקה.
מחזירים לאש ומתקנים תיבול.
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון
