חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק כתומים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קל ללא שמנת לבישול
מרק כתומים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קל ללא שמנת לבישול
הוראות הכנה
מרכיבים
גזרים חתוכים
דלעת חתוכה
בטטה קלופה וחתוכה
(הירקות על פי טעמכם)
1. בצל קצוץ
5-6 שני שום
יין לבן
ציר עוף או ירקות
טימין
ג'ינג'ר
אגוז מוסקט
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל והשום בשמן זית.
מוסיפים את הירקות החתוכים וממשיכים בטיגון-אידוי.
מוסיפים יין לבן ומערבבים, עד שהיין נספג בירקות.
מוסיפים מים עד לכיסוי הירקות,ציר עוף (או ציר ירקות)וטימין ומערבבים,מבשלים על אש בינונית.
כשהירקות מתרככים,מוסיפים אגוז מוסקט וג'ינג'ר.
טוחנים במעבד מזון או בלנדר, למחית חלקה או ½ חלקה.
מחזירים לאש ומתקנים תיבול.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון