חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק אפונה עם חזה אווז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק אפונה מיוחד המשלב את טעמי בשר חזה האווז עם האפונה. brלמרות ההכנה המורכבת מעט - התוצאה מעולה.
מרק אפונה עם חזה אווז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק אפונה מיוחד המשלב את טעמי בשר חזה האווז עם האפונה. brלמרות ההכנה המורכבת מעט - התוצאה מעולה.
הוראות הכנה
מרכיבים
כוס אפונה יבשה – רצוי להשרות במים, מדי פעם להחליף.
כ-200-250 גרם חזה אווז חתוך לקוביות קטנות
שני בצלים יבשים קצוצים קטן
כרישה (החלק הלבן)קצוצה קטן
3 גזרים בינוניים חתוכים לקוביות קטנות
2-3 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות קטנות
1 שורש פרטוזיליה קלוף, חתוך
300 גרם אפונה קפואה סנפרוסט שהופשרה
(אפשר להכניס לקערה של מי ברז, ואחרי ההפשרה לסנן)
2 שני שום כתושות
מלח, פלפל שחור
מעט שמן זית
אופן ההכנה
מחצית מהחזה אווז (החלקים עם השומן) מטגנים בסיר גדול עד שמזהיב. מוסיפים מעט שמן זית, את הבצלים והכרישה ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים סלרי,שורש פטרוזיליה, גזרים ואפונה יבשה, מטגנים עוד כדקה תוך בחישה.
מוסיפים 6 כוסות מים. לא מתבלים עדיין!!!
מבשלים כשעה. מוסיפים אפונה קפואה. מבשלים עוד כחצי שעה.
מרסקים הכל בבלנדר מוט (לא טעות. כולל חזה האווז).
מוסיפים מלח, שום כתוש, ואת המחצית השניה של קוביות חזה אווז מטוגנות בשומן של עצמן במחבת נפרד. מבשלים עוד כרבע שעה.
מרק מדהים!!!!!
מגיש: amitsur
מקור: מאגר מתכונים mnm
שתף את המתכון