חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק ירוק-לבן: קרם ברוקולי וקרם כרובית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מכינים בשני סירים נפרדים, יוצקים לתוך קערות מרק בשתי מצקות נפרדות בו זמנית, br זה בצד זה: מצד אחד מרק ברוקולי, מצד שני מרק כרובית. brמנה יפה וטעימה לאירוח חגיגי.
מרק ירוק-לבן: קרם ברוקולי וקרם כרובית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מכינים בשני סירים נפרדים, יוצקים לתוך קערות מרק בשתי מצקות נפרדות בו זמנית, br זה בצד זה: מצד אחד מרק ברוקולי, מצד שני מרק כרובית. brמנה יפה וטעימה לאירוח חגיגי.
הוראות הכנה
מרכיבים
כרובית בינונית
3-4 תפרחות ברוקולי
2 בצלים בינוניים, קצוצים.
4 גזרים מקולפים
2 גבעולי סלרי
8 כוסות מרק ירקות צח
2 כוסות חלב
מלח, פלפל
2 כוסות שמנת מתוקה או שמנת לבישול
100 גרם חמאה
גבינת מוצרלה מגוררת
אופן ההכנה
מרק כרובית:
מזהיבים בצל אחד במחצית כמות החמאה.
מוסיפים את הכרובית, מופרדת ל"פרחים", שני גזרים וגבעול סלרי. מזהיבים כשתיים- שלוש דקות.
מוסיפים 4 כוסות מרק ירקות צח, כוס חלב, מלח ופלפל (אם סמיך מידי, מוסיפים מים).
מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ 45 דקות.
טוחנים במעבד מזון ידני.
מוסיפים את השמנת המתוקה/השמנת לבישול לפני ההגשה. (לא להרתיח!)
מרק ברוקולי:
מכינים את מרק הברוקולי באותה צורה, עם המחצית השניה של המרכיבים האחרים.
אפשר לעטר בגבינת מוצרלה מגוררת.
מגיש: amitsur
מקור: מאגר מתכונים - עליזה
שתף את המתכון