חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצת שמרים איטלקית מהירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיצה בסגנון איטלקי ביתי, מהיר ביותר ובלי תחכומים. ניתן לרדד לבצק ק או עבה יותר.
פיצת שמרים איטלקית מהירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיצה בסגנון איטלקי ביתי, מהיר ביותר ובלי תחכומים. ניתן לרדד לבצק ק או עבה יותר.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח
3/4 כוס מים
2 כפות שמן
שקית שמרים יבשה או שמרית
מלח לבצק, לפי הטעם (חצי כפית)
פרורי גבינה צהובה(שקית מוכנה)
רוטב לפיצה (מוכן בקופסא או מכינים לבד: 3 עגבניות בשלות, מלח, פלפל, אורגנו)
אופן ההכנה
בקערה : קמח, שמרים,שמן, מלח. מכינים בצק נוח ללישה. מרטיבים הידיים במעט שמן מותחים לעיגול ומניחים על תבנית משומנת (או על נייר אפייה). מהדקים ומותחים הבצק לכל הצדדים ביסודיות עד שמכסה את התבנית.
מורחים רוטב פיצה מוכן או שמכינים: מרסקים על פומפיה 3-4 עגבניות בשלות. מוסיפים מעט מלח, פלפל ואורגנו, לפי הטעם.
מפזרים מעל הפיצה פרורי גבינה צהובה. ניתן לפזר גם גבינת "קצ'קבל" מגוררת, פרוסות עגבניה, בצל, אנשובי - לפי הטעם. אופים בחום בינוני 20 -30 דקות, עד שהדפנות משחימות.
פורסים למנות.
מגיש: חייםנוי
מקור: מבשלת איטלקיה
שתף את המתכון