הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם מרגרינה מומסת
כוס וחצי סוכר
4 ביצים
חבילה קמח תופח [ 350 גרם ]
50 גרם תפוח עץ מיובש חתוך לחתיכות קטנות
50 גרם אגס מיובש חתוך לחתיכות קטנות
50 גרם צימוקים לבנים [ ללא חרצנים ]
50 גרם מישמש מיובש חתוך לחתיכות קטנות
2 כפות מיץ לימון
קורט קינמון
אבקת סוכר לציפוי
אופן ההכנה
מערבלים את הסוכר והמרגרינה עד קבלת קרם חלק .
בהדרגה מוסיפים ביצה אחר ביצה ובוחשים בעדינות.
בקערה נפרדת מערבבים את הפירות היבשים עם הקמח ומוסיפים לקערת המערבל בהדרגה תוך עירבוב ידני יסודי .
מוסיפים את מיץ הלימון והקינמון ומערבבים קלות .
מעבירים לתבנית עגולה משומנת [ 24 ] ואופים החום של 180 מעלות כ 45 דקות .
מצננים ומפזרים אבקת סוכר .
ומגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: אישי - אילתור
שתף את המתכון
