חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת פירות יבשים לט"ו בשבט" סיגנון אישי "
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מניסוי אישי מצליחה תמיד וטעימה מאוד !!
עוגת פירות יבשים לט"ו בשבט" סיגנון אישי "
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מניסוי אישי מצליחה תמיד וטעימה מאוד !!
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם מרגרינה מומסת
כוס וחצי סוכר
4 ביצים
חבילה קמח תופח [ 350 גרם ]
50 גרם תפוח עץ מיובש חתוך לחתיכות קטנות
50 גרם אגס מיובש חתוך לחתיכות קטנות
50 גרם צימוקים לבנים [ ללא חרצנים ]
50 גרם מישמש מיובש חתוך לחתיכות קטנות
2 כפות מיץ לימון
קורט קינמון
אבקת סוכר לציפוי
אופן ההכנה
מערבלים את הסוכר והמרגרינה עד קבלת קרם חלק .
בהדרגה מוסיפים ביצה אחר ביצה ובוחשים בעדינות.
בקערה נפרדת מערבבים את הפירות היבשים עם הקמח ומוסיפים לקערת המערבל בהדרגה תוך עירבוב ידני יסודי .
מוסיפים את מיץ הלימון והקינמון ומערבבים קלות .
מעבירים לתבנית עגולה משומנת [ 24 ] ואופים החום של 180 מעלות כ 45 דקות .
מצננים ומפזרים אבקת סוכר .
ומגישים
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: אישי - אילתור
שתף את המתכון